NL    FR

DoorArreda Openingssystemen

Traditioneel of toch net iets anders

DoorArreda biedt alle denkbare openingssystemen die qua techniek op de diverse collecties zijn afgestemd. Schuifdeuren, klapdeuren, traditioneel scharnierende en pivoterende (ook voor woningen met vloerverwarming) deuren, flush-with-the-wall deuren en zelfs vouwdeuren. Er zijn geen grenzen aan de mogelijke keuzes.

Scharnierende deuren

Duwen of trekken om te openen

Het absolute klassieke openingssysteem is de scharnierdeur waarbij u duwt of trekt, afhankelijk van de draairichting, om de deur te openen. Het doel van DoorArreda-deuren is niet alleen het scheiden van kamers; de binnendeuren zijn ook ontworpen om een sterk decoratief statement te maken. Niets wordt aan het toeval overgelaten, van deurlijst tot scharnieren, van handgreep tot sluiting tot de eindeloze keuze aan beschikbare afwerkingen.

scharnier_duwen 3scharnier_duwen_2scharnier_duwen_2scharnier_duwen_1scharnier_duwen_1scharnier_duwen_1

flush-with-the-wall deuren (Invisidoor)

Zichtbaar, maar toch ook weer niet

De flush-with-the-wall (gelijk aan de muur verzonken) deur is een modern en innovatief idee dat stijl en aandacht voor detail in uw interieur toont. Eventueel is het mogelijk om een volledig geïntegreerde look bereiken door simpelweg dezelfde afwerking aan te brengen op de deur en de muur. Verkrijgbaar in beide draairichtingen, zoals gewenst.

Pleisterbare_deuren_03Pleisterbare_deuren_02Meraki_klissa_hout02

Schuifdeuren

Wint ruimte en oogt enorm fraai

Onze schuifdeuren zijn een praktische, ruimtebesparende oplossing. U heeft de keuze uit twee systemen: in de muur of voor de muur. Bij het voor de muur systeem heeft u de keuze uit een zichtbaar en (zeer bijzonder) een onzichtbaar schuifsysteem. Ook hier, net als bij alle andere DoorArreda designdeuren, gaat functionaliteit perfect samen met schoonheid.

Seven_handgreep_schuifdeurLuce_LV20_01Seven_shine03Tineo_TL00_10Seven_sky_schuifdeur02

Vouwdeuren

Ruimtewinnaar, met stijl en klasse

Optimalisatie van de ruimte is een must voor kleine woningen. Onder deze omstandigheden zijn vouwdeuren of concertina-deuren een eenvoudige maar praktische oplossing om in elke kamer te gebruiken. De vouwdeuren van DoorArreda kunnen op maat worden gemaakt en gepersonaliseerd met veel verschillende afwerkingen om aan elke behoefte te voldoen.

U kunt kiezen uit pivoterende vouwdeuren, 90° vouwdeuren, 180° vouwdeuren, 1/3 vouwdeuren of 2/3 vouwdeuren. 

Tineo_TL00_04

Pivoterende deuren (FLAG)

Duwen en trekken, veelzijdig! 

Het ultieme moderne ontwerp, een klapdeur is een draai-openingssysteem met zowel duw- als trekopening. Veelzijdig en efficiënt. Zijn onderscheidende identiteit ligt in het speciale openings- en sluitmechanisme, dat geen bouwwerkzaamheden vereist, waardoor het de perfecte keuze is voor woningen die al zijn afgewerkt en ingericht. Voor een verfijnd, essentieel eindeffect.

Seven_star_scharnierdeur03Seven_star_scharnierdeur01Tineo_TL00_11
logo_breen_belgium

De binnendeur die klopt

© Breen Belgium BV
Ontwerp & realisatie: Vannaam