NL    FR

nieuwe binnendeuren

Nieuwe binnendeuren

Prachtige salon, fraaie vloer, sfeervolle verlichting, indrukwekkende keuken, fijne badkamer, schitterend meubilair oftewel zeer tof huis. Precies uw smaak en de plek waar u zich thuisvoelt. Alleen mist er toch niet iets precies? Misschien de echte sfeerbrengers in uw woning: natuurlijk nieuwe binnendeuren!

Lees meer
glazen binnendeuren

Glazen binnendeuren

Vanwege het open karakter worden glazen binnendeuren vaak toegepast in kantoorruimten. Echter, de sfeer die een glazen deur bij u thuis realiseert is evenwel niet vergelijkbaar met de sfeer van een kantoorruimte! Op de eerste plaats is het licht in uw huis sfeervoller dan in een kantooromgeving. Glas is zeer afhankelijk van licht, kleur en interieur, wat op kantoor een koelere- en bij u thuis automatisch een warmere sfeer tot gevolg heeft. Daarnaast zorgt een glazen deur ervoor dat de afzonderlijke vertrekken als het ware in elkaar overvloeien. Hierdoor wint uw woning aan ruimtelijkheid.

Lees meer
houten binnendeuren

Houten binnendeuren

Bent u op zoek naar een houten binnendeur, dan heeft u ruim voldoende keuze binnen het programma van Breen Belgium! U kunt kiezen uit massieve houten binnendeuren, verschillende MDF-deuren of gefineerde houten binnendeuren. In diverse uitvoeringen: houten stijldeuren, lakstijldeuren, planchettedeuren of vlakke deuren, allen met unieke stijlkenmerken.

Lees meer
logo_breen_belgium

De binnendeur die klopt

© Breen Belgium BV
Ontwerp & realisatie: Vannaam