NL    FR

Schuifdeur, praktisch en fraai

Schuifdeur, praktisch en fraai

Ruimte besparen en een fraai statement realiseren in uw woning? Dan zou een schuifdeur de perfecte aanvulling kunnen zijn op uw interieur. Een schuifdeur is namelijk niet alleen praktisch, maar ook zeer bijzonder om te zien. Er zijn tal van mogelijkheden, passend bij uw wensen en de mogelijkheden van uw woning. Graag geven wij u meer informatie en inspireren u met de vele mogelijkheden van een schuifdeur.

Lees meer
Binnendeuren op maat

Binnendeuren op maat

Deuren in standaardmaten passen niet altijd in een woning. Soms zijn iets smallere, bredere, hogere of juist lagere deuren nodig. Maatwerkdeuren dus, maar dat is geen probleem. Breen Belgium levert binnendeuren in standaardmaten en… als maatwerk. Maatwerk heeft overigens niet altijd te maken met de afmetingen van een deur. Misschien bent u namelijk op zoek naar een binnendeur met een andere indeling dan standaard, of een binnendeur vervaardigd van een specifiek materiaal. Ook dat is mogelijk bij Breen Belgium.

Lees meer
landelijke binnendeuren

Landelijke binnendeuren

Een landelijke woonstijl geeft een bijzondere sfeer aan uw woning. Het is een sfeer van ontspanning waarbinnen alle scherpe randjes van het leven van u af vallen en waar u tot rust komt. De ideale woonstijl om de nodige balans te vinden in een druk leven. En voor zo’n woonstijl hoeft u niet eens in een landelijke omgeving te wonen. Het is, om maar een voorbeeld te noemen, zelfs te realiseren in een stedelijk gelegen woning. En zonder dat u uw gehele interieur hoeft te vervangen. Hoe? 

Lees meer
deuren kopen

Deuren kopen

U bent zich aan het oriënteren op nieuwe binnendeuren voor uw woning? Waarschijnlijk wel, want anders had u deze pagina niet gevonden. Hoe dan ook, u bezoekt het goede startpunt. Wij informeren u graag omtrent het vaak onderschatte proces van het kopen van deuren. 

Onderschat? Ja, want nieuwe binnendeuren kopen is niet iets wat u zomaar tussendoor doet. De juiste binnendeuren zijn namelijk zeer bepalend voor uw huis. 

Lees meer
moderne binnendeuren

Moderne binnendeuren

Wat is een moderne binnendeur en waarin verschilt deze dan precies met een binnendeur van weleer? Als u op zoek bent naar een moderne binnendeur, en iets te weten wilt komen over de geschiedenis van de deur, dan is dit artikel het lezen zeker waard.

Deuren voor bescherming
De behoefte aan deuren ontstond zeer lang geleden. De oudste bekende deur is ruim 5.000 jaar oud en stamt uit de steentijd. Oudere deuren zijn nog niet ontdekt, maar de kans is zeer groot dat er voor dat tijdperk al deuren, of iets wat daarop leek, bestonden. 

Lees meer
wie kan mijn binnendeuren plaatsen

Wie kan mijn binnendeuren plaatsen?

U overweegt nieuwe binnendeuren aan te schaffen. Maar welk type binnendeuren en, ook niet onbelangrijk, waar? En dan nog de vraag wie uw nieuwe binnendeuren gaat afhangen oftewel plaatsen? Misschien bent u zelf handig, misschien heeft u een handige bekende of buurman.

Voorafgaande de aanschaf van nieuwe binnendeuren kunt u in vele problemen denken, welke u dan ook ongetwijfeld zult tegenkomen, maar ook in één eenvoudige probleemloze oplossing. Wij helpen u graag op weg. 

Lees meer
stalen binnendeuren

Stalen binnendeuren

Het summum op het gebied van binnendeuren zijn natuurlijk stalen binnendeuren. Een stalen deur wordt volledig op maat gemaakt voor u, waarbij u zelf het ontwerp van de deur bepaalt. Zo’n stalen deur past in werkelijk elk interieur, van loft- tot landelijke woonstijl. Maar wist u ook dat u zich niet hoeft te beperken tot een deur van staal? Dat het ontwerp van de stalen deur door uzelf gemaakt kan worden? En wist u bijvoorbeeld ook dat stalen deuren ook perfect toegepast kunnen worden in de buitenruimte? En ook al worden stalen deuren vaak in zwart uitgevoerd, er zijn meer mogelijkheden qua kleur!

Zo’n stalen deur is dus een zeer creatief product met veel mogelijkheden. Wij inspireren u graag. 

Lees meer
de juiste binnendeur

Voor elke woning de juiste deur

Ziet u een deur slechts als een functioneel onderdeel van uw huis? Deuren dienen om een ruimte te openen of juist af te sluiten, functioneel dus. Maar als u slechts met deze functionele blik naar een deur kijkt, dan doet u zichzelf en de sfeer in uw woning tekort.

Lees meer
nieuwe binnendeuren

Nieuwe binnendeuren

Prachtige salon, fraaie vloer, sfeervolle verlichting, indrukwekkende keuken, fijne badkamer, schitterend meubilair oftewel zeer tof huis. Precies uw smaak en de plek waar u zich thuisvoelt. Alleen mist er toch niet iets precies? Misschien de echte sfeerbrengers in uw woning: natuurlijk nieuwe binnendeuren!

Lees meer
glazen binnendeuren

Glazen binnendeuren

Vanwege het open karakter worden glazen binnendeuren vaak toegepast in kantoorruimten. Echter, de sfeer die een glazen deur bij u thuis realiseert is evenwel niet vergelijkbaar met de sfeer van een kantoorruimte! Op de eerste plaats is het licht in uw huis sfeervoller dan in een kantooromgeving. Glas is zeer afhankelijk van licht, kleur en interieur, wat op kantoor een koelere- en bij u thuis automatisch een warmere sfeer tot gevolg heeft. Daarnaast zorgt een glazen deur ervoor dat de afzonderlijke vertrekken als het ware in elkaar overvloeien. Hierdoor wint uw woning aan ruimtelijkheid.

Lees meer
houten binnendeuren

Houten binnendeuren

Bent u op zoek naar een houten binnendeur, dan heeft u ruim voldoende keuze binnen het programma van Breen Belgium! U kunt kiezen uit massieve houten binnendeuren, verschillende MDF-deuren of gefineerde houten binnendeuren. In diverse uitvoeringen: houten stijldeuren, lakstijldeuren, planchettedeuren of vlakke deuren, allen met unieke stijlkenmerken.

Lees meer
logo_breen_belgium

De binnendeur die klopt

© Breen Belgium BV
Ontwerp & realisatie: Vannaam