NL    FR

Brochures

Ons deuren assortiment is omstandig gedocumenteerd in diverse brochures. Wij stellen u deze graag op eenvoudige aanvraag ter beschikking.
Contacteer ons via e-mail, via de contactpagina of bel onze verkoopdienst op 03 312 90 80.

U kan onze brochures ook online (in PDF) consulteren. Klik op onderstaande afbeeldingen om deze te downloaden. 

brochure breen belgium
Brochure_parketdeur_eik_balkenhout
SVEDEX brochure-2018-NL-LR
SVEDEX _EPC-flyer_A4_NL
Brochure SLK Eik binnendeuren
Brochure Staldeuren
Brochure Eurolac

Prijzen

Een deurblad op zich is nog geen functionerende deur. Een plaatsklaar deurgeheel bestaat uit een deurblad, deurlijsten, dagstukken en deurbeslag (slot, scharnieren en deurkrukken), waarbij zowel het deurblad als de dagstukken uitgefreesd zijn. Het deurgeheel kan al dan niet afgewerkt zijn. Een deur moet ook opgemeten en uiteindelijk geplaatst worden. Een aantal factoren dus, die de prijs van een deur bepalen.

  • Deurblad: afhankelijk van welke deurserie u kiest en of het een standaarddeur, dan wel maatwerk betreft.

  • Dagstukken: MDF 18 mm, waterwerende multiplex 18 mm of massief 22 mm

  • Deurlijsten: MDF gefineerd of massief

  • Afwerking: afgewerkt of niet afgewerkt

  • Beslag/deurkrukken: in functie van de finish die uw voorkeur wegdraagt

  • De opmetings- en plaatsingsprijs.

Daarom bestaan tussen verschillende deuren en deurenmerken – die mogelijk gelijkaardig lijken – sterke verschillen. Deze vinden vooral hun oorsprong in de kwaliteit van de gebruikte componenten. Als algemene stelregel geldt dat voor prijsverschillen tot 10% men mogelijk over gelijkwaardige kwaliteit spreekt. Eens het prijsverschil naar beneden groter is, blijkt in de praktijk dat het niet meer over vergelijkbare producten gaat. Als u deuren vergelijkt, raden wij u aan steeds naar de details van de deurconstructie en afwerkingsmaterialen te vragen. Het beste hulpmiddel hiervoor is een hoekstaal van de deur op te vragen. Vermits de deur uiteindelijk een deel van uw interieur zal worden, adviseren wij u uw aankoop weloverwogen te analyseren. Onze deurenverdelers zullen u hierin graag bijstaan en een offerte op maat maken op basis van uw keuze. De door ons opgegeven indicatieve prijzen zijn berekend op basis van plaatsklare, niet afgewerkte deuren zonder deurkruk, opmeting of plaatsing.

logo_breen_belgium

De binnendeur die klopt

© Breen Belgium BV
Ontwerp & realisatie: Vannaam