NL    FR

Svedex Superlak

Plaatsklare afgewerkte deurgehelen van een hoog kwaliteitsniveau

Svedex superlak binnendeuren

Omschrijving

Svedex Superlak zijn plaatsklare afgewerkte deurgehelen van een hoog kwaliteitsniveau.

Superlak

De afwerkingslaag van EPC Superlak is 10 x sterker dan UV-lak. EPC lak wordt gegoten en daarna gehard door een electronenstralenbundel in een zuurstofvrije bunker. Dit resulteert in een uitermate slijt- en krasvaste laklaag, die zonnestraal (UV-) bestendig en afwasbaar is. Omwille van de technologie zijn EPC Superlak deuren enkel in witlak (Alpine Wit = RAL 9010) vanuit productie te bekomen. Optioneel is ook Extra Wit verkrijgbaar. Op de laklaag geldt een garantie van 10 jaar.Indien gewenst kunnen Superlak deuren in andere kleuren gelakt worden. Dit gebeurt dan in de spuitinstallatie van Breen Belgium. Voor het volledige Svedex assortiment en andere modellen verwijzen wij u naar www.svedex.com.

Opbouw

Superlak kan naar keuze besteld worden met een deurvulling in celrooster, tubepaan of volspaan. Dagstukken en deurlijsten zijn in gefoliede MDF. Specifiek aan Superlak is dat het deurblad in lijn ligt met de deurlijsten, wat een esthetische meerwaarde geeft aan het deurgeheel. Kozijnen zijn van een dichtingsrubber voorzien.

Maatwerk

Aangezien alle Svedex Superlak deurgehelen op bestelling geproduceerd worden, zijn deuren eveneens op maat verkrijgbaar.

Opties

Standaard worden deuren geleverd met gewone scharnieren en D/N slot. U kan evenwel ook opteren voor onzichtbare scharnieren, magneetslot. Superlak is eveneens leverbaar in RF30 brandwerende uitvoering (Benor/ATG 1639). Deuren kunnen van een freeslijn design motief voorzien worden. Deze versie wordt Svedex Linea genoemd.

Toepassingen

Svedex Superlak deuren zijn ideaal voor klanten, die opteren voor volledig afgewerkte en plaatsklare vlakke deuren. Kwalitatief uitstekend en met een ideale prijs-kwaliteitsverhouding. Svedex Superlak is bovendien zeer plaatsvriendelijk. Daarom worden ze ook door professionele plaatsers voor projecten gekozen. 

Svedex superlak binnendeuren detail 1
Svedex superlak binnendeuren detail 2
Svedex superlak binnendeuren detail 3
Svedex superlak binnendeuren
FSC
PEFC
logo_breen_belgium

De binnendeur die klopt

© Breen Belgium BV
Ontwerp & realisatie: Vannaam